TERMENI SI CONDITII


Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.clemeauto.ro implică acceptarea de către „Client” a Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

Site-ul www.clemeauto.ro este administrat de Piese UCU SRL, cu sediul în Str. Ion Meșter  nr.4,  Bl. E1,  Ap. 59, Cluj-Napoca

Date de contact: Adresa: RO- 400650 Str. Ion Meșter, nr.4,  Bl. E1,   Ap. 59, Cluj-Napoca   , Tel: 0770.32.58.57;

E-mail: office@clemeauto.ro

Termeni și condiții

 1. Condiții de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe www.clemeauto.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Conținut site și Copyright

Piese UCU SRL,  actualizează conținutul site-ului în permanență, rareori, acestea pot conține inadvertențe punctuale. Specificațiile și prețul produselor pot fi modificate de către vânzător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiile, imaginile produselor, ambalajelor au caracter informativ.

Nu putem garanta în permanență existența în stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea există posibilitatea ca o anumită comandă să nu poată fi livrată sau să fie livrată la o dată ulterioară.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Scutirea de responsabilitate

Piese UCU SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Piese UCU SRL încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, preț), dar datorită volumului mare de produse aflate în baza noastră de date, Piese UCU SRL nu garantează că descrierea acestora sau alt conținut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă.  Piese UCU SRL nu fi poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor față de orice Client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la Clientul respectiv.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.clemeauto.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.clemeauto.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Piese UCU SRL și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest lucru.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință faptul ca legile române vor guverna contractul de vânzare, Termenii și Condițiile de mai sus, precum și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între Piese UCU SRL  și Client.

Orice litigiu apărut între ,,Client” și Piese UCU SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de drept comun din România.

 1. Informații comandă

În momentul finalizării comenzii veți primi un email de confirmare a faptului că am recepționat comanda și vi se aduce la cunoștință faptul că pentru orice întrebare în legătură cu comanda efectuată puteți să ne contactați pe email la office@clemeauto.ro sau telefonic la 0770.32.58.57.

Vă rugăm să precizați data comenzii Dvs. și numele de utilizator.

Prețurile în RON pentru produsele comercializate de către Piese UCU SRL afișate pe site includ TVA.

 1. Livrarea comenzilor

Piese UCU SRL livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României  prin intermediul firmei de curierat Cargus,  în maxim două zile lucrătoare de la data validării comenzii.

La preluarea coletului este obligația Clientului cumpărător de a verifica dacă produsul corespunde cu cel comandat pe site.

Puteți deschide coletul doar după ce ați plătit contravaloarea lui.

Vă rugăm să VERIFICAȚI INTEGRITATEA coletului și a produselor în prezența curierului! Transportatorul și furnizorii noștri nu acceptă reclamații ulterioare.

În cazul în care produsele nu corespund calitativ, există urme, lovituri din cauza transportului vă rugăm să semnalați acest lucru într-un proces verbal, semnat și de curier.

În cazul în care ați ales plata ramburs curierul emite o chitanță pe această sumă.  În cazul în care factura s-a făcut pe firmă, vă rugăm să aveți în vedere ca și chitanța emisă de curier să fie emisă pe numele firmei și nu pe numele persoanei de contact.

Prețurile produselor afișate pe acest website nu includ costul de transport la Client.

 1. Modalități de plată

Plata online

Magazinul www.clemeauto.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Netopia Payment. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de maximă siguranță. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Piese UCU SRL, în urma confirmării telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plații, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă:  Piese UCU SRL

Cont lei: RO88BTRLRONCRT0534247301 Banca Transilvania

Cod unic înregistrare: RO42035420

Adresa:   RO- 400650, Str. Ion Meșter, nr.4, Bl. E1,  Ap. 59, Cluj-Napoca

R.C.:  J12 /4756 /2019

Plata ramburs

Plata ramburs se face la curier la primirea coletului.

Transferul proprietății bunurilor: Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată după efectuarea plății din partea cumpărătorului.

 1. Garanția produselor

Produsele comercializate de către magazinul nostru online beneficiază de condiții de garanție de 30 de zile, conform  politicilor comerciale ale Piese UCU SRL.

Produsul reclamat defect în perioada de garanție trebuie trimis la sediu pentru verificare și constatare împreună cu factura.

Conform legii, produsele ce au însumate intervenții de service de peste 10% din perioada de garanție sau care la o singură intervenție depășesc această perioadă, se înlocuiesc cu produse noi, identice.

Piese UCU SRL prin magazinul său online www.clemeauto.ro, în conformitate cu art. 5 „Se admite introducerea pe piață a produselor nealimentare folosite sau recondiționate numai dacă sunt însoțite de declarația de conformitate întocmită pe propria răspundere de către persoana responsabilă cu introducerea pe piață a acestora.” din H.G. nr 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, declară pe propria răspundere că asigură și garantează faptul ca produsele si/sau serviciile prezentate pe acest site spre cumpărare, nu pun în pericol viața, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu standardele naționale și internaționale în domeniu.

 

 1. Informare și suport

Departamentul nostru vă oferă suport pentru orice situație apărută în relația Dumneavoastră cu www.clemeauto.ro.

Pentru informații suplimentare despre produse puteți să ne contactați la:

Tel: 0770.32.58.57

Email: office@clemeauto.ro

Posibilele situații apărute post-vânzare care vor fi tratate de departamentul Relații Clienți sunt:

 • produse livrate incomplet sau incorect;
 • livrări întârziate;
 • colete ce prezintă deteriorări;
 • produse cu termen de valabilitate depășită.
 1. Retururi de produse

Procedura de urmat, în orice caz, este următoarea:

Puteți solicita returul produselor livrate, dacă vă aflați în una dintre situațiile de mai jos.

Solicitare telefonică de retur la numărul  0770.32.58.57  în urma căreia veți primi un număr de înregistrare și instrucțiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnare efectivă a produsului se face prin curierat rapid, fiind obligatorie prezentarea Numărului AWB, la preluarea coletului de către curier.

Puteți solicita returul de produse pentru următoarele situații:

7.1  Produse ce v-au fost livrate greșit

Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.

Pentru această ipoteză toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de Piese UCU S.R.L.

7.2 Produse neconforme cantitativ și calitativ

Dacă vi s-a livrat o cantitate diferită de cea comandată:

– în situația în care ați primit o cantitate mai mica de cea comandată, diferențele de cantitate vi se vor livra ulterior

– în situația în care ați primit o cantitate mai mare de cea comandată, vă rugăm să ne semnalați telefonic la 0770.32.58.57.

Dacă vi s-a livrat produse neconforme calitativ (colet și/sau ambalaj deteriorat, desfăcut), vă rugăm să ne contactați pentru înlocuirea acestuia conform condițiilor de retur de la punctul  7.1.

NOTĂ

În toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate în starea identică celei în care au fost primite (produsul să fie nou și nefolosit), în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 1. Renunțarea la cumpărare

Conform art. 9, alin. (2), lit. b din Ordonanța de Urgență 34/2014, clientul are dreptul să notifice compania că renunță la cumpărarea produsului, fără alte penalități, în termen de 14 zile de la intrarea în posesia fizică a produselor . Singurul cost care poate cădea în sarcina cumpărătorului este cel legat de returnarea produselor.

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și să aibă și documentele însoțitoare (factura și documentul de conformitate al mărfii).

Banii se vor returna prin transfer bancar sau prin curier în termen de 14 de zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a cumpărătorului. Suma returnabilă este cea plătită de Client la comandarea produselor, minus taxa de curier (dacă este cazul).

Coletele returnate către Piese UCU SRL vor fi verificate,  iar în cazul în care apar deteriorări ale ambalajelor sau se constată lipsa documentelor de însoțire a mărfii (factura și document de calitate), acestea vor fi returnate către cumpărător.

în cazul Clienților care refuză ridicarea coletelor, fără un motiv întemeiat, societatea Piese UCU SRL suportând astfel cheltuielile de transport și retur, își va rezerva dreptul ca, la următoarea comandă a Clientului respectiv, să i se emită o factură proformă corespunzătoare comenzii înregistrate,  pe care acesta o va achita în avans, ulterior urmând să fie expediată comanda.

 1. RECLAMAȚII / SESIZĂRI

Formular reclamație/sesizare

Nume:

Email:

Telefon:

Despre:

 • Comanda mea
 • Livrare greșită
 • Retur produs
 • Service
 • Altele
 • Conținut:

Recomandare: Pentru operativitate vă rugăm să specificați toate detaliile relevante pentru cazul sesizat  –  de exemplu: numărul și data comenzii sau facturii, data expediției și numărul AWB (scrisoarea de expediție), numele și codul produsului, etc.

 1. Politica de confidențialitate

Piese UCU S.R.L. se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.clemeauto.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

 1. Forța majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul absolut imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a contractului de vânzare fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Dispoziții finale

Piese UCU SRL își rezerva dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.clemeauto.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, Clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții Clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul www.clemeauto.ro

Pentru orice lămuriri, vă așteptăm cu un mesaj la adresa office@clemeauto.ro