PLATA SI LIVRARE


S.C. Piese UCU SRL  livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României cu ajutorul firmei de curierat Cargus în maxim două zile lucrătoare de la data validării comenzii, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică. Dacă adresa de livrare este în afara zonei 0 a firmei de curierat, coletele vor fi expediate prin Poșta Română. Toate comenzile vor fi expediate în maxim o zi lucrătoare, după confirmarea lor telefonică sau prin e-mail. Comenzile efectuate pe platforma magazinului online se înregistrează non stop, confirmarea și livrarea efectuând-se în următoarea zi lucrătoare, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică. Comenzile se procesează zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

La preluarea coletului este obligația Clientului cumpărător de a verifica dacă produsul corespunde cu cel comandat pe site.

Puteți deschide coletul doar după ce ați plătit contravaloarea lui.

Vă rugăm să VERIFICAȚI INTEGRITATEA coletului și a produselor în prezența curierului! Transportatorul și furnizorii noștri nu acceptă reclamații ulterioare.

În cazul în care produsele nu corespund calitativ, există urme, lovituri din cauza transportului vă rugăm să semnalați acest lucru într-un proces verbal, semnat și de curier.

Plata ramburs

În cazul în care ați ales plata ramburs curierul emite o chitanță pe această sumă. În cazul în care factura s-a făcut pe firmă, vă rugăm să aveți în vedere ca și chitanța emisă de curier să fie pe numele firmei și nu pe numele persoanei de contact.

Plata online

Magazinul www.clemeauto.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Netopia Payment. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.  Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Piese UCU SRL, în urma confirmării telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vânzări.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă:  Piese UCU SRL

Cont lei: RO88BTRLRONCRT0534247301 Banca Transilvania

Cod unic înregistrare: RO42035420

Adresa:   RO- 400650, Str. Ion Meșter, nr.4, Bl. E1, Ap. 59, Cluj-Napoca

Prețurile produselor afișate pe acest website nu includ costul de transport la Client!